Krim pembesaran payudara Bustelle

Payudara yang besar, cantik, dan gempal adalah impian setiap wanita. Tetapi Tuhan tidak menganugerahkan semua wanita saiz yang sesuai. Sekiranya ia berlaku, maka ia tidak tahan terlalu lama – hanya semasa remajaan. Usia, kehamilan, pemakanan, serta penambahan dan kehilangan berat badan semua boleh menjejaskan bentuk kelenjar susu. Dalam masa yang singkat, payudara mula tergantung, menjadi layu dan tidak berbentuk, kulit regangan di atasnya, kedutan disebabkan makin tua mula muncul, dan juga bintik-bintik pigmen muncul.

Kehilangan bentuk payudara: faktor risiko utama

 • Kehamilan, kelahiran, dan penyusuan. Sebab utama dalam mengubah bentuk payudara.
 • Perubahan umur. Secara statistik, payudara mula kehilangan bentuk bermula pada umur kira-kira 25-30 tahun.
 • Perubahan berat badan yang drastik. Sekiranya kehilangan berat badan dengan cepat atau menambahkan berat badan, payudara sentiasa menderita.
 • Perubahan hormon (remaja, menopaus, penyakit endokrin, mengambil persediaan hormon).
 • Waris. Sekiranya ibu dan nenek mempunyai payudara kecil, anak perempuan atau cucu perempuan mereka tidak akan mempunyai payudara besar.

Tetapi bukan semua wanita bersedia untuk bersabar dengan lumrah alam yang semula jadi. Ramai yang melakukan pembedahan plastik untuk benar-benar meningkatkan saiz payudara dan memperbaiki bentuknya. Tetapi plastik di dalam payudara (mammoplasty) adalah prosedur yang sangat sukar. Ia membelanja kos yang sangat tinggi dan melibatkan banyak komplikasi: kehilangan sensitiviti payudara, keradangan, pembentukan keloid palsu, dan juga mungkin jangkitan darah. Seorang pesakit mesti tinggal di hospital selama beberapa hari dan selama 1-2 hari berikutnya, dia mesti melalui gaya hidup yang terhad.

bustelle

Sehingga hari ini, terdapat hanya satu alternatif yang nyata kepada pembedahan payudara. Ia adalah krim pembesaran payudara Bustelle. Tidak seperti produk lain yang menjanjikan “keputusan yang luar biasa dalam tempoh masa yang singkat”, komponen-komponen Bustelle menembusi jauh ke dalam kelenjar mama, mengubah struktur dan penampilan tanpa merosakkan kesihatannya. Dengan kata lain, ia bukan sekadar produk kosmetik, tetapi persediaan perubatan sepenuhnya yang mempengaruhi bukan sahaja penampilan, tetapi juga di dalamnya.

Keberkesanan krim Bustelle

Berikut adalah kesan kesihatan yang Bustelle ada pada kelenjar mama.

 • Meningkatkan saiz payudara sebanyak 1-2 saiz.
 • Memperbaiki bentuk payudara dan memberi bentuk bulat yang seksi.
 • Membuat dada lebih kuat dan lebih seksi.
 • Merangsang pertumbuhan semula sel.
 • Menghalang perkembangan mastopati dan pembengkakan berkualiti tinggi dan rendah.
 • Mengkhasiatkan dan melembapkan kulit.
 • Mengurus kulit belahan. Menghilangkan jerawat, jerawat, dan kelemahan lain.
 • Menghilangkan tanda regangan dan perubahan umur.
 • Memulihkan payudara selepas kehamilan, penyusuan, perubahan drastik dalam berat badan, dan sebagainya.

Berdasarkan ulasan-ulasan para wanita yang menggunakan Bustelle, hasil yang pertama kali boleh dilihat adalah selepas 3-4 minggu penggunakan krim. Dalam masa satu bulan, payudara mula membesar dan menjadi lebih tegas dan lebih menggoda.

bustelle krim malaysia

Faedah kesihatan krim Bustelle

Krim payudara Bustelle bukan sahaja meningkatkan penampilan payudara, tetapi juga memberi kesan positif kepada kesihatannya. Komponen krim mempunyai kesan anti-bengkak yang kuat dan juga mempunyai kesan meremajakan.

Produk ini benar-benar selamat kerana ia tidak mengandungi hormon atau bahan-bahan agresif.

Komponen-komponen krim

 1. Deoxymiroestrol. Memudahkan peremajaan kelenjar mama pada tahap selular. Meningkatkan saiz payudara.
 2. Ekstrak akar Pueraria mirifica. Memberi khasiat dan melembapkan kulit payudara, melindungi ia daripada pengaruh alam sekitar yang berbahaya (tekanan, tabiat buruk, ekologi buruk, dll.), dan banyak lagi.
 3. Minyak mawar semula jadi. Membuat payudara ketat dan elastik. Menghilangkan tanda regangan dan menghalang pembentukan regangan yang baru.
 4. Kolagen. Melawan perubahan usia di kelenjar laktat.

Kualiti krim

Krim Bustelle memiliki pelbagai kelebihan berbanding produk-produk pembesaran payudara yang lain yang kurang berkesan.

 • Tiada pertindihan perubatan dan kesan sampingan.
 • Tiada had usia dan kesihatan.
 • Mempunyai sijil sah dan data mengenai ujian produk klinikal.
 • Komponen yang tidak mempunyai hormon. Hanya bahan-bahan organik.
 • Krim Bustelle berharga berpatutan
 • Kadar keberkesanan sehingga 96%.

bust enlarge

Bustelle: pendapat pakar

Menurut pakar perubatan, krim Bustelle untuk memperbaiki payudara adalah jawapan sebenar bagi mereka yang ingin memperbaiki keadaan payudara mereka tanpa mammoplasty. Produk ini terutamanya disyorkan kepada gadis-gadis muda yang mempunyai payudara kecil dan juga para wanita yang berusia 20-30 tahun yang telah kehilangan bentuk payudara akibat mengandung dan perubahan berat badan yang mendadak, serta para wanita yang sudah berusia di mana narkosis dan persiapan hormon secara umum adalah perkara yang sangat tidak diingini.

Dengan komponen aktif yang tersedia ada, Bustelle membantu memulihkan bentuk payudara dalam beberapa minggu sahaja. Pada masa ini, krim ini adalah satu-satunya alternatif yang terbaik untuk pembedahan plastik.

Kaedah permohonan

 • Sapukan suatu lapisan krim yang tebal pada kulit payudara yang telah dibersihkan.
 • Dalam gerakan yang lembut, sebarkan krim pertama kepada payudara kiri (lebih dari 10 minit) dan kemudian ke sebelah kanan.
 • Urut kedua-dua payudara pada masa yang sama..
 • Selesaikan prosedur dengan mengurut kulit belahan dada anda.

Ia adalah disyorkan untuk menggunakan krim setiap hari selama 21 hingga 30 hari. Apabila perlu, kursus tersebut boleh diulangi (tetapi tidak lebih dari 2 bulan).

Krim ini tidak disyorkan untuk digunakan semasa mengandung atau menyusu.

Anda boleh membeli krim pembesaran payudara di laman web ini. Diskaun yang sedang ditawarkan membolehkan anda jimat 50% daripada kos produk yang asal.

NASIHAT KESIHATAN

2 Responses

 1. Yong Rafidah Junaidi says:

  boleh dipakai semasa mengandung tak?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Post comment