Kehidupan tanpa kesakitan dengan gel Flekosteel

Salap pemanasan Flekosteel adalah berguna kepada semua orang yang sekurang-kurangnya pernah melakukan sedikit senaman fizikal dan mengetahui sensasi otot yang tegang semasa memulakan suatu senaman. Tambahan pula, kebanyakan orang sememangnya tidak sukakan rasa otot yang sakit selepas melakukan aktiviti fizikal. Walaupun sangat lazim, gejala-gejala ini agak tidak menyenangkan dan boleh mempengaruhi keupayaan kita untuk bergerak dan memaksa kita untuk menahan diri daripada melakukan segala aktiviti fizikal selama beberapa hari. Hampir tiada pengecualian dalam hal ini. Malah, para atlet yang amat terlatih dan individu yang mempunyai kesihatan yang baik juga mengalami sakit otot. Walaupun menyakitkan, keadaan ini adalah benar-benar normal bagi badan kita.

Gejala-gejala di atas boleh diterukkan lagi oleh faktor lain. Tidak semestinya kesemuanya adalah disebabkan oleh aktiviti fizikal. Ia termasuk:

 • otot terlampau diregang
 • posisi tidur yang tidak betul
 • postur yang tidak betul
 • demam dan selesema
 • masalah sendi dan artikulasi
 • lain-lain

Salap Flekosteel memberikan penyelesaian sebenar kepada semua masalah yang dinyatakan di atas.

flekosteel

Rumusannya kaya dengan minyak pati semulajadi dan komponen tumbuh-tumbuhan yang lain:

 • Ekstrak Spongilla mempunyai kesan anti-radang, anti-bengkak dan kesan pemanasan setempat,
 • Ekstrak Callisia fragrans mempunyai kesan anti-lebam dan anti-radang disebabkan oleh flavonoid yang terkandung di dalamnya. Ekstrak ini juga merangsang metabolisme dan mempunyai sifat analgesik;
 • Minyak lada Cayenne sentiasa dimasukkan ke dalam salap pemanasan untuk merawat neuralgia, kesakitan skiatiks dan pelbagai proses keradangan. Ia meningkatkan peredaran darah, mempunyai kesan anti-radang dan analgesik;
 • Minyak fir dan minyak kayu putih. Selain daripada aromanya yang menyenangkan, ia mempunyai ciri-ciri anti-bakteria yang kuat, serta meningkatkan proses metabolik dalam tisu. Ia memberikan kesan yang menenangkan dan melegakan pada gel felkosteel;
 • Minyak halia menegangkan dan melegakan tisu kulit, meningkatkan metabolisme, mempunyai ciri-ciri anti-bakteria dan anti-radang, melegakan kekejangan;
 • Minyak kayu manis mempunyai sifat anti-radang, meningkatkan peredaran darah dan meneutralkan toksin. Ia juga dikenali sebagai ubat untuk penyakit reumatisme;
 • Minyak rosemary memberikan sifat menenangkan kepada salap Flekosteel, meningkatkan peredaran darah, melegakan kesakitan;
 • Minyak jagung dan kacang soya melegakan kulit dan mengurangkan lebam;
 • Minyak camphor mempunyai ciri-ciri anti-radang dan pemanasan. Ia boleh digunakan dengan mengosokkannya pada dada untuk merawat batuk.

Kesan terapeutik gel Flekosteel:

 1. meningkatkan peredaran darah;
 2. sifat anti-radang dan pemanasan
 3. melegakan kesakitan dan keletihan otot,
 4. mengurangkan kesakitan sendi dan tulang belakang
 5. membantu merawat batuk dan hidung berair

Walaupun dengan rumusan yang kaya dan kesan terapeutik yang kuat, Flekosteel dijual pada harga yang sangat berpatutan. Mereka yang ingin mencuba remedi ajaib ini perlu menyedari tentang kewujudan produk tiruan. Oleh itu, untuk membeli Flekosteel yang original, para pelanggan dinasihatkan untuk memesannya secara atas talian melalui laman web rasmi. Hanya dengan cara ini, mereka dijamin akan membeli gel Flekosteel yang berkualiti pada harga yang paling minimum.

Krim akan membantu dalam semua keadaan, tanpa mengambil kira punca masalah tersebut. Ia juga boleh digunakan sebelum atau selepas senaman. Pelanggan-pelanggan yang telah mencuba Flekosteel, berkongsi ulasan yang sangat positif yang menunjukkan bahawa ia boleh digunakan sebagai pemanas badan sebelum melakukan aktiviti fizikal, dan juga selepas itu, bagi mengurangkan kesakitan. Ia baik digunakan sama ada pada keseluruhan tubuh badan atau penggunaan setempat. Ulasan pelanggan juga merumuskan bahawa Flekosteel amat sesuai digunakan untuk golongan para atlet tahap tinggi serta suri rumah. Semua orang akan menikmati sensasi hangat yang baik dan kelegaan kesakitan yang cepat. Harga yang anda bayar untuk Flekosteel adalah berbaloi untuk wang anda.

Salap Flekosteel boleh digunakan secara kombinasi dengan terapi fisio dan urutan sebagai produk tambahan untuk kesan yang lebih baik.

Ahli fisioterapi dan doktor sukan profesional yang membeli Falkosteel di laman web rasmi tidak melepaskan peluang untuk memberikan testimoni. Menurut mereka, mereka mengesyorkan Flekosteel sebagai rawatan komprehensif terhadap sebarang ketidakselesaan dan kesakitan yang berkaitan dengan otot dan sendi. Ia adalah rawatan yang baik untuk orang-orang yang terlibat dalam akiviti fizikal pada tahap sederhana hingga tinggi dan juga bagi mereka yang mengadu tentang kesakitan otot disebabkan oleh gaya hidup sedentari dan kurangnya pergerakan atau yang disebabkan oleh kecederaan. Menurut ahli perubatan, ia adalah satu produk pencegahan yang hebat.

Disebabkan oleh kandungannya yang sangat aktif, balsem pemanasan ini perlu digunakan dengan berhati-hati. Justeru, elakkan daripada menggunakannya jika anda mempunyai kehipersensitifan terhadap bahan-bahannya. Jangan menggunakannya pada kulit yang luka. Elakkan bersentuhan dengan mata dan membran mukus Jauhi daripada kanak-kanak.

Jika anda membuat keputusan untuk membeli Felkosteel, anda tidak akan menyesal dengan pembelian tersebut dan akan mendapat peluang untuk menggunakannya dengan segera.

NASIHAT KESIHATAN

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Post comment