Kehidupan kulit anda yang baharu dengan Goji Cream

Membeli krim peremajaan bukanlah satu masalah buat wanita moden. Rak-rak di sebarang butik kecantikan dipenuhi dengan pelbagai produk yang sesuai dengan selera dan poket mana-mana wanita. Aspirasi wanita untuk kekal menawan telah ditentukan sejak azali lagi. Dan alam semula jadi telah menyediakan remedi terbaik yang membantu mengekalkan kecantikan wanita. Buah beri goji adalah kurniaan alam semula jadi yang asli. Orang-orang Tibet telah menggunakan goji untuk pelbagai ubat-ubatan selama bertahun-tahun. Buah beri goji telah menjadi terkenal di seluruh dunia disebabkan oleh sifat terapeutiknya. Kini, segala kuasa buah beri ini tertumpu di dalam krim peremajaan, Goji Cream daripada Hendel’s Garden

Membeli buah beri goji yang kering agak mudah. Tetapi, hanya buah beri segar yang mempunyai kualiti seperti

 •  Kepekatan vitamin C lebih tinggi daripada buah oren yang segar;
 •  Mengandungi lebih kurang 20 asid amino;
 •  Kaya dengan vitamin E;
 •  Kaya dengan zat besi;
 •  Kaya dengan vitamin kumpulan B.

Malangnya, agak sukar untuk memastikan buah beri kekal segar untuk masa yang lama. Goji Cream mengandungi ekstrak daripada jus beri goji yang segar, yang mempengaruhi kulit muka sama seperti kesan yang diberikan oleh buah beri segar yang baru dipetik.

Ekstrak buah beri goji semula jadi yang terkandung di dalam krim ini membantu menjadikan kulit anda tegang, elastik serta menghalang segala perubahan berkaitan dengan usia seperti:

 •  Kedutan ekspresi;
 •  Perubahan kontur wajah;
 •  Kekeringan;
 •  Pigmentasi yang berkaitan dengan usia

Siapa yang perlu menggunakan Goji Cream daripada Hendel’s Garden

Mengekalkan daya tarikan anda adalah satu proses yang berterusan, cermat dan teliti. Masa tidak akan membebaskan sesiapapun dan seiring dengan peningkatan usia, kulit muka akan mula menjadi pudar dan kehilangan penampilannya yang segar. Biasanya, perubahan ketara pada penampilan diri menjadi agak ketara apabila seseorang itu sudah berusia lebih daripada 30 tahun. Walau bagaimanapun, impak alam sekitar yang negatif, diet yang tidak sihat, dan juga stres memberi kesan terhadap penampilan juga, dengan meningkatkan proses penuaan dan membuatkan masalah yang sedia ada menjadi lebih rumit.

 •  Pengerasan lapisan korneus. Ketebalan lapisan basal bagi kulit menjadi kurang, lalu menyebabkan kekeringan dan kemunculan kulit seakan-akan kertaskulit;
 •  Pengeluaran kolagen dan elastin menjadi kurang dan kulit kehilangan ketegangannya;
 •  Otot-otot kehilangan bentuknya lalu menyebabkan gangguan pada kontur muka.

Selepas mencapai umur 40 tahun, seseorang itu akan mendapat lipatan nasolabial yang mendalam, kulit keras pada kelopak mata mereka, kedutan pada leher, dan dagu berganda (jika berat badan berlebihan).

Tidak perlu lagi untuk menerangkan kesan penuaan yang mengerikan itu selanjutnya. Tiada siapa yang akan muda kembali dengan peningkatan usia. Namun, dengan penjagaan kulit yang sesuai dan pematuhan beberapa syarat boleh membantu anda mengelakkan daripada kesan-kesan penuaan yang teruk itu. Perkara yang paling penting untuk dilakukan adalah untuk sentiasa mengambil berat.

Kesan menggunakan Goji Cream. Maklum balas pelanggan

Pengalaman orang lain boleh membantu anda untuk menentukan sama ada penawar ini berkesan bagi menyelesaikan masalah anda.

Sarah, 49

Baru-baru ini, saya telah menjadi nenek, tapi itu tak bermakna yang saya boleh berehat dan berhenti menjaga diri saya sendiri. Saya telah menambah Goji Cream ke dalam beg kosmetik saya tak lama dulu dan saya menggunakannya sebagai krim siang sejak itu. Ia menjadikan kulit saya benar-benar berseri-seri, mengurangkan kedutan dan memperbaiki keadaan kulit saya. Satu-satunya kelemahannya ialah dari segi harganya. Anda boleh membeli banyak produk kecantikan untuk harga ini tetapi besar kemungkinannya yang ia tidak akan berkesan. Oleh itu, saya bersedia untuk membayar untuk kualitinya.

Vanessa, 35

Saya tak pernah mengambil berat tentang penampilan saya tetapi usia adalah faktor yang tidak boleh diabaikan. Ketika melihat cermin pada setiap pagi, saya mula menyedari lipatan yang baru muncul berhampiran hidung saya. Itu membuatkan saya panik. Saya sedar yang saya mungkin tidak dapat merawatnya sendiri. Saya telah cuba menghasilkan topeng peremajaan dengan menggunakan cara alternatif, tetapi kebanyakannya sama ada memerlukan terlalu banyak masa untuk membuatnya atau terlalu jijik. “Menderita demi kecantikan” agak mencabar bagi saya. Seorang kawan memberitahu saya tentang Goji Cream untuk peremajaan daripada Hendel’s Garden. Ia benar-benar menyelamatkan saya. Lebih satu bulan menggunakan krim ini, kulit saya menjadi licin semula. Saya tidak mempunyai kedutan lagi pada muka saya!

Rachel, 53

Selama bertahun-tahun saya bekerja berjam-jam di bawah sinar matahari. Kedutan pertama muncul ketika saya berusia 25 tahun, tetapi saya tidak begitu peduli tentangnya. Walau bagaimanapun, baru-baru ini saya menyedari bahawa kontur muka saya mula berubah bentuk. Anak perempuan saya menghadiahkan saya Goji Cream dan mendoakan agar saya mendapatkan semula kecantikan saya. Dan hasratnya menjadi kenyataan! Krim itu membantu saya menegangkan kulit dengan sendirinya tanpa sebarang pembedahan plastik.

Cara menggunakan Goji Cream?

Sekiranya anda membeli produk kosmetik ini, anda perlu membaca arahan penggunaan dan cuba mengikutinya. Selain itu, terdapat beberapa cadangan untuk menggunakan krim ini, yang biasanya dipraktikkan untuk muka wajah yang lain.

 1. Jangan gunakan krim muka kurang dari 30 minit sebelum meninggalkan rumah;
 2. Lakukan ujian alahan;
 3. Pilih produk yang berasaskan kepada jenis kulit anda. Ia boleh menjadi kering, berminyak atau kombinasi;
 4. Oleskan sedikit krim muka tersebut pada kulit yang bersih tanpa solekan dan kotoran.

Goji cream perlu digunakan sekali sehari, pada bila-bila masa yang sesuai dengan anda. Anda boleh menggunakan krim tersebut sebagai asas untuk solekan atau sebagai krim malam.

Arahan Goji Cream untuk penggunaan

 1. Bersihkan segala kosmetik dan kotoran daripada wajah anda. Gunakan produk berkualiti untuk membersihkan solekan. Tonik yang segar juga boleh digunakan;
 2. Goji Cream perlu disapu pada muka dengan pergerakan membulat yang lembut dan disebarkan di sepanjang garis urutan;
 3. Krim ini akan kekal aktif selama 24 jam selepas ia digunakan. Ulangi langkah ini pada hari berikutnya.

Kesan yang ketara boleh dilihat kira-kira selepas dua minggu penggunaan yang tetap.

Perhatian! Untuk mendapatkan produk Hendel’s Garden yang asli, hanya beli krim di laman web rasminya sahaja.

Harga Goji Cream tidak akan mengganggu bajet anda, menjadikan krim ini alat penting anda dalam perjuangan untuk mendapatkan kembali keremajaan dan kecantikan.

NASIHAT KESIHATAN

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Post comment