Kaedah Urutan Untuk Kote Besar, Gagah, Panjang dan Kental

Mahu kote anda kuat perkasa, gagah, panjang dan kental? Ini caranya…

Mengasak

Kaedah pertama sekali adalah mengasak di kawasan pertengahan kote dan dubur anda. Buatkan gerakan menarik daripada lubang dubur sehinggalah buah zakar anda. Pastikan anda gunakan semua jari-jemari anda. Jika tangan anda mula menjadi penat, tukarkan ke tangan lain. Ambil sebanyak masa yang anda perlukan, jangan gelojoh atau mahu mempercepatkan proses ini. Tarik nafas yang dalam untuk memastikan anda mempunyai kapasiti oksigen yang besar dalam darah, tahan nafas dan fokus kepada kote anda. Hembuskan nafas anda nak tarik. Anda akan dapat melihat batang kote anda memanjang. Ini adalah suatu tanda yang bagus. Ulangi proses ini selama 15-20 minit setiap hari.

massage for penis

Menjabat

Ini adalah apa yang anda perlu lakukan untuk membuang angin yang tersekat di dalam urat-uratan kote; lalu memperkuatkan otot-ototnya. Bayangkan jikalau brek kereta sudah haus, pastilah ia tidak beberapa berkesan, ia mempunyai prinsip yang sama dengan anatomi lelaki. Untuk berjabat, gunakan kedua-dua jari anda dan letakkan di lubang cincin di pangkal zakar anda. Tarik nafas sedalam yang anda boleh, dan tahan semasa anda menekan ke dalam lubang cincin. Dengan perlahan-lahan, anda hembuskan nafas anda semula keluar. Kaedah ini seolah-olah anda memanaskan badan anda sebelum bersukan. Ulangi proses ini sehingga anda terasa kote anda lebih kuat dan ‘bersedia’.

Mengurut

Kaedah ini adalah kaedah yang paling popular dan paling dikenali di kalangan ramai. Urut batang kote dari hujung ke hujung. Gunakan pelincir atau losyen yang secukupnya supaya kulit tidak melecet. Bagaikan simbol OK dengan menggunakan ibu jari dan jari telunjuk anda, dengan menggunakan sedikit tekanan, tarikkan kepada pangkal kote dan menolak ke hujungnya. Jika perlu, libatkan jari hantu anda sekali dalam posisi jari anda. Darah yang dikembalikan semula ke pangkal disebabkan oleh gerakan tarikan anda mengembangkan dinding-dinding kote. Apabila anda sedang dalam gerakan menarik, tegangkan otot-otot anda supaya urat-uratan akan menjadi lebih gah dan besar. Pastikan proses ini berjalan selama yang anda boleh, sekurang-kurangnya 15-20 minit. Jika anda keras disebabkan ini – itu adalah bagus. Walau bagaimanapun, pastikan anda jangan pancut.

Cara Urutan Untuk Zakar Besar, Kuat, Panjang dan Kental

Mengasah

Mengasah merupakan suatu proses untuk anda bertahan daripada pancut dengan lebih lama. Ia memberi anda lebih stamina dan kekuatan kepada kepala kote supaya ia tidak terlalu peka dan sensitif apabila anda mempunyai hubungan seksual. Lakukan di seluruh bahagian kote anda, jangan terlaps apa-apa kawasan. Jikalau terasa geli teramat sudah, berehat sebentar tetapi mula semula. Ulangi proses ini selama yang anda boleh, tetapi seperti cara-cara lain, jangan pancut, tetapi tahan.

Harap anda bernasib baik dalam urutan anda!

titan gel malaysia order now

NASIHAT KESIHATAN

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Post comment