Kaedah Membuat Zakar Anda Lebih Besar dengan Cepat Sekarang!

Kebanyakan lelaki ingin zakar mereka bersaiz sedikit lebih besar daripada saiz asalnya kerana peningkatan panjang dan lilitan boleh menambah kepuasan semasa hubungan seks! Terdapat juga hak dan keyakinan yang membanggakan apabila mempunyai saiz besar.

Nasib baik, selepas beberapa tahun dalam bidang ini saya telah membuat senarai 16 kaedah tertinggi untuk meningkatkan saiz zakar anda yang tidak memerlukan anda untuk melalui sebarang pembedahan!

Kaedah # 1 – Cuba “Latihan Jelqing” yang Berpengaruh

Jelqing adalah suatu amalan latihan yang diketahui ramai dengan memaksa lebih banyak darah ke kepala zakar anda. Dengan melakukan ini, anda akan meregangkan kepala zakar anda serta meningkatkan lilitannya!

Bagaimana anda boleh melakukan latihan ini?

 1. Pastikan diri zakar anda 1/2 – 3/4 keras!
 2. Buat tanda OK dengan tangan anda dan dengan tegas memeras zakar anda, bermula daripada pangkalannya.
 3. Usap zakar dan tolak darah terperangkap ke atas dengan menggerakkan tangan anda ke kepala zakar anda!
 4. Jangan sekali-kali jelq glans anda! Anda boleh kehilangan sensasi.
 5. Ulangi langkah 2 – 4 dengan tangan yang lain.

Anda tidak mahu memerah dengan keras sehingga sakit, tetapi anda patut memerah dengan cukup keras supaya aliran darah meningkat di zakar anda. Pakar mengesyorkan melakukan senaman ini dengan ereksi separuh, gunakan banyak peluntur, dan menggunakan tuala yang dipanas sebelum dan selepas senaman ini.

Cuba "Latihan Jelqing" yang Berpengaruh

Kaedah # 2 – Ambil Kesempatan Kekuatan Kegels

Latihan Kegel bukan hanya untuk wanita. Oleh kerana aliran darah ke dalam zakar anda dipengaruhi oleh otot Pubococcygeus (PC), anda boleh melakukannya supaya zakar anda menjadi lebih besar.

Anda akan mahu terbaring di atas lantai dan gerakkan satu kaki ke arah dada anda sedikit dengan lutut anda bengkok lutut.

Matlamatnya sekarang adalah untuk mengendalikan otot PC anda dengan cara yang sama seperti yang anda lakukan apabila anda perlu kencing, tetapi anda harus menerannya!

Sejurusnya, anda ingin melepaskan dan berehat otot ini selama kiraan sehingga 10!

Kaedah # 3 – Cuba Latihan Peregangan

Peregangan adalah mudah, senang dan hanya sedikit menyakitkan. Apa yang anda mahu lakukan adalah mengikuti kaedah yang telah dibuktikan ini untuk mengembangkan zakar anda perlahan-lahan dari masa ke semasa:

 • Pastikan diri diri anda kira-kira 1/2 – 3/4 ereksi!
 • Pegang kepala zakar anda, kira-kira 1/2 inci daripada penghujungnya.
 • Dengan perlahan-lahan, tariknya ke atas, meregangkannya sedikit.
 • Ulang langkah 3, tarik ke kanan (selama 5 – 10 saat).
 • Ulang langkah 3, tarik ke kiri pula (selama 5 – 10 saat).
 • Ulangi langkah 2 – 5, 30+ kali setiap hari.
 • Jika anda mengalami kesakitan atau ketidakselesaan yang ketara, berhenti untuk mengelakkan kerosakan kesihatan.

Perhatian: Ini akan membolehkan zakar anda berkembang dari masa ke semasa dan mencapai potensi pertumbuhan sepenuhnya. Satu-satunya isu dengan ini adalah bahawa ia akan mengambil masa beberapa minggu hingga berbulan-bulan untuk mempunyai hasil yang boleh dilhat, tetapi ia berbaloi untuk menunggu!

Cuba Latihan Peregangan

Kaedah # 4 – Lakukan Pusingan Regangan Putaran

Peregangan pusingan adalah seperti yang baru kita bincangkan. Apa yang ia melakukan adalah dengan mengembang tisu keluar! Sekali lagi, anda ingin mempraktikkan kesabaran dan kelemahlembutan apabila melakukan regangan.

Untuk melakukan senaman ini, anda perlu melakukan yang berikut:

Dengan menggunakan satu tangan, ambil zakar anda dengan tegas. Ini berfungsi dengan baik apabila anda mempunyai 3/4 ereksi.

Regangkan zakar anda daripada badan anda.

Putar dengan cara mengikut arah jam.

Daripada bahagian atas, gerakkannya dengan perlahan ke kanan dan kemudian ke bawah dan ke kiri sebelum kembali ke kedudukan 12 jam.

Sekali lagi jika anda merasa sakit atau rasa tidak selesa, hentikan latihan ini dengan segera untuk mengelakkan kerosakan kesihatan!

Sila ambil perhatian: Peraturan praktikal yang baik adalah untuk mengamalkan regangan putaran sebanyak 5 kali setiap hari untuk mendapat hasil yang terbaik. Ini boleh dilakukan bersamaan dengan latihan sebelumnya yang disebutkan di atas.

Kaedah # 5 – Cuba Pil Lelaki Ekstra

Titan gel adalah salah satu pil peningkatan paling menjanjikan di pasaran sekarang yang juga menawarkan jaminan pulangan wang. Jenama ini menuntut untuk meningkatkan kehidupan seks anda dengan:

 • Meningkatkan libido dan stamina anda!
 • Memaksa ereksi yang lebih keras dan lebih kuat!
 • Pertumbuhan saiz anda dengan tetap!

Hasilnya tidak berlakuk semalaman, tetapi anda akan melihat pertumbuhan dalam 3 hingga 6 bulan. Sesiapa yang menderita akibat zakar yang lebih kecil atau seseorang yang hanya ingin mencapai ereksi yang lebih besar dan lebih keras, ketahuilah bahawa 3 bulan bukan apa-apa jika anda boleh mendapat 0.8 hingga 2.6 inci!

Cuba Pil Lelaki Ekstra

Kaedah # 6 – Memotong Rambut Kemaluan Berlebihan

Rambut kemaluan boleh mengganggu kepanjangan zakar anda yang semula jadi. Ia akan menyembunyikan sebahagian daripada zakar anda secara visual! Tip yang digunakan ramai bintang lucah adalah untuk mencukur sama ada semua rambut kemaluan mereka atau hanya bahagian yang berlebihan.

Sila ambil perhatian: Anda akan kagum betapa sedikit keperluan untuk dipotong untuk anda mempunyai batang yang lebih panjang dan pengalaman seksual yang lebih baik secara keseluruhan!

Kaedah # 7 – Kurangkan Lemak Di Bawah Perut anda

Kehilangan lemak perut adalah sangat baik untuk kesihatan anda dan lebih baik untuk saiz zakar anda! Ia hanya masuk akal – jika lemak badan anda tergantung di atas zakar anda, ia akan kelihatan lebih kecil.

Juga, ia akan mengehadkan keupayaan proses anda untuk memasukkan zakar anda dengan sepenuhnya ke dalam faraj! Dengan mengurangkan sedikit berat tambahan itu, anda akan meningkatkan peredaran darah anda juga, membolehkan anda keras dengan lebih tetap dan lebih lama, dan anda juga akan mempunyai libido yang lebih baik.

Jalan # 8 – Panaskan Diri Anda Untuk Aliran Darah yang Lebih Baik

Ereksi disebabkan oleh jumlah darah yang dibenarkan mengalir ke dalam zakar anda. Sekiranya anda meletakkan sedikit haba kepada zakar anda, anda akan meningkatkan aliran darah anda secara semulajadi.

Sila ambil perhatian: Ini akan membolehkan anda mencapai pertumbuhan maksimum apabila melancap dan melakukan latihan yang disebutkan di bahagian pertama artikel ini!

Jalan # 9 – Jangan melancap!

Tip yang banyak orang memandang rendah adalah jangan melancap. Ideanya adalah melancap akan menyebabkan anda kehilangan aliran darah ke dalam zakar anda.

Apabila anda tidak melancap atau bersetubuh selama beberapa waktu, anda akan sering  terasa ghairah dengan lebih cepat dan mempunyai ereksi yang sangat keras. Ia bagaikan tidak melancap membolehkan lebih banyak darah mengalir ke dalam zakar anda.

Sila ambil perhatian: Cuba mengelakkan diri daripada tidur selama beberapa hari sebelum bersetubuh. Hanya diberi amaran – anda boleh ejakulasi lebih cepat sebagai hasilnya!

Jangan melancap!

Kaedah # 10 – Makan Coklat Hitam untuk Meningkatkan Aliran Darah

Anda telah melihatnya dalam filem sebelum ini. Seorang wanita makan coklat hitam dalam cara seksual untuk membangkitkan seorang lelaki. Apa yang anda tidak tahu ialah coklat adalah afrodisiak semulajadi.

Sila ambil perhatian: Ia mungkin rasa yang lazat atau rasa cair dalam mulut, tetapi sesuatu dalam coklat berfungsi untuk mengalirkan darah anda. Dan, ia juga lazat!

Kaedah # 11 – Cuba Ginkgo Biloba

Gingko Biloba meningkatkan peredaran darah ke badan anda. Seperti yang sudah anda ketahui, aliran darah yang lebih baik akan membuat ereksi anda lebih besar!

Sila ambil perhatian: Mencari suplemen (bahan semula jadi adalah lebih bagus) dan mengambilnya secara tetap adalah kunci untuk mencari kejayaan jangka panjang. Ekstrak dari ginkgo adalah salah satu bahan utama yang terdapat dalam pil pembesaran zakar!

Kaedah # 12 – Tambah Halia ke Dalam Diet Anda

Halia adalah makanan yang hebat untuk peredaran darah yang sihat. Ditemui di kebanyakan kedai runcit, anda boleh mengisar dan menggunakannya sebagai rempah, atau anda boleh mencubanya dalam teh anda.

Ideanya adalah anda mahu mengambil halia setiap hari!

Sila ambil perhatian: Akar ini sangat baik untuk kesihatan keseluruhan dan disyorkan walaupun untuk ketidakselesaan perut! Dengan sedikit halia setiap hari anda akan dapat mencapai ereksi yang lebih keras dan teguh!

Kaedah # 13 – Makan Benih Labu Dengan Secukupnya

Apa yang tidak disedari oleh ramai orang adalah benih labu mempunyai nutrien yang banyak dan kuat yang telah dibuktikan untuk meningkatkan dan membaik pulih aliran darah dan peredaran, termasuk:

Fosforus- Nutrien yang dikenali untuk memberikan libido yang sihat. Ini diperlukan untuk sesiapa sahaja yang menghadapi masalah untuk mendapatkan ereksi.

Zink – Testosteron dikawal sebahagiannya oleh zink. Nutrien ini juga membolehkan pengeluaran sperma dan ejakulasi yang sihat.

Magnesium – Nutrien ini ditunjukkan untuk meningkatkan aliran darah dan peredaran dalam badan anda.

Sila ambil perhatian: Seperti yang anda dapat lihat, hanya 3 nutrien ini akan memberi impak besar kepada kehidupan seks anda. Dan, anda juga akan mencapai ereksi jauh lebih keras, lebih besar dalam prosesnya!

NASIHAT KESIHATAN

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Post comment