KAEDAH-KAEDAH SELAMAT UNTUK PEMBESARAN PAYU DARA

Katy Perry, Scarlett Johansson, Salma Hayek – apakah persamaan yang wanita-wanita cantik ini punyai? Selain daripada penampilan cantik mereka, tiga-tiga bintang Hollywood ini mempunyai dada yang paling dikenali hari ini. Dan kerana masyarakat menentukan bahawa wanita-wanita yang punyai payudara saiz D adalagh lebih seksi dan lebih menawan, kebanyakan, jika bukan semua klinik kosmetik hari ini menawarkan pembedahan pembesaran payudara ataupun peningkatan payudara di dalam senarai perkhidmatan mereka.

Walau bagaimanapun, payudara yang dikurniakan dengan baik ia tidak bermakna secara automatik anda lebih cantik atau lebih menawan daripada wanita-wanita yang berdada rata. Hello, J.Lo dan Paris Hilton masih cantik walaupun kekurangan, uh… saiz mereka.

Tetapi jika anda merasakan bahawa terdapat keperluan untuk membesarkan payudara anda kerana anda sudah lali membeli-belah bra di kawasan pra-remaja, teruskan. Tiada apa-apa yang menghalang anda.

Tetapi sebelum anda menempah temu janji bersama doktor anda, anda patut tahu bahawa terdapat cara yang lebih selamat, lebih murah, dan sama kesan untuk meningkatkan saiz cawan anda, dan bukan menggunakan sebilah pisau. Ketahui enam kaedah-kaedah yang selamat untuk peningkatan payudara secara semulajadi.

URUTAN PAYU DARA

Pernahkah anda terfikir untuk memberikan payu dara anda sebuah urutan? Jika tidak, mungkin sekarang adalah masa yang tepat untuk melakukannya, terutamanya apabila anda ingin meningkatkan saiz cawan anda. Apa yang anda perlukan adalah 20 hingga 30 minit masa anda setiap hari untuk merangsang pertumbuhan payu dara, dan itu sahaja. Pada masa yang sama, urutan payudara menggalakkan pengeluaran prolaktin, hormon utama untuk membuat payudara anda lebih besar.

Berikut Adalah Cara Terbaik Untuk Mengurut Payudara: Urutan Chi.

Ini adalah urutan peningkatan payudara yang paling mudah dan paling berkesan untuk meningkatkan saiz cawan anda.

  • Untuk melakukan ini, gosok tangan anda untuk menhasilkan haba apabila anda bersentuhan dengan payudara anda.

Anda juga boleh menggunakan pek haba untuk memanaskan kawasan payudara.

Ini akan memastikan peredaran darah yang betul dan aliran darah sebelum anda memulakan urutan.

breast Chi Massage

Cawankan tangan anda ke payudara anda. Pastikan untuk menyebarkan jari anda agar setiap payudara disokong sepenuhnya dengan tangan anda. Kemudian gerakkan payudara anda dalam gerakan bulat, dalam arah ke dalam. Lakukan ini selama 10 minit.

  • Berus Kulit atau Urutan Pemindahan Lemak. Dengan nama itu sendiri, anda dapat meneka bahawa tujuan urutan payudara ini adalah untuk mengurangkan lemak perut anda dan meningkatkan lemak di buah dada anda.

Untuk melakukan ini, gosokkan tangan anda untuk menghasilkan haba atau gunakan pek haba sekurang-kurangnya tiga hingga lima minit sebelum anda memulakan. Kemudian sapukan lemak anda daripada pinggang dan bahagian atas lengan dan gerakkan ke payudara anda. Untuk membuat perkara lebih mudah, anda juga boleh menggunakan minyak kelapa kerana ia juga membantu melembapkan kulit anda.

Selain daripada membantu anda membuat payudara anda lebih besar, urutan ini akan adalah cara terbaik untuk memeriksa sama ada anda punyai apa-apa benjolan dan ketulan yang terbentuk di kawasan payudara. Sebaik sahaja anda terasa terdapat benjolan, anda dengan segera harus melalui periksaan doktor untuk mengetahui sama ada benjolan tersebut adalah kanser atau tidak. Urutan ini menyelamatkan hidup anda juga, tidak?

SENAMAN PEMBESARAN PAYU DARA

Jika anda mahu cabaran payudara anda lebih besar, maka di sini adalah kaedah yang sempurna untuk anda – latihan payudara. Tidak seperti urut payudara, anda perlu berusaha lebih keras pada ini dan pada masa yang sama, membantu anda menjadi fit dan kurus. Terdapat banyak latihan untuk membantu anda mendapatkan payudara yang dipertingkatkan. Anda boleh cuba

push ups

  • The Dumbbell Bench Press – Baring di atas bangku, lengan lurus dan dumbbell di setiap tangan. Turunkan dumbbell sehingga dekat dengan bahagian dada anda. Kemudian angkat kembali lengan anda ke kedudukan permulaannya.
  • Incline Dumbbell Bench Press – Ini lebih kurang sama dengan dumbbell bench press tetapi, pastikan ]bangku anda dibendung ke atas sebanyak 15 hingga 30 darjah.
  • Dumbbell Fly – Di bangku rata, berbaring, anda menghadap ke atas dengan tapak kaki anda rata di atas lantai. Pegang dumbbell di setiap tangan, di atas bahu dan bengkokkan siku anda sedikit.

Perlu diingat bahawa jika anda mahu payudara yang lebih besar, anda perlu mengembangkan otot-otot di bawahnya. Melakukan senaman ini tidak semestinya ia akan melonjakkan saiz cawan anda ke saiz D; walau bagaimanapun, senaman payudara boleh membantu memberikan anda peningkatan tambahan untuk membuat buah dada anda kelihatan lebih besar, secara semula jadi.

HERBA-HERBA UNTUK PEMBESARAN PAYU DARA

Untuk berabad-abad, herba dan produk semula jadi lain digunakan untuk merawat pelbagai keadaan, termasuk membuat payudara anda lebih besar. Oleh itu, tidak menghairankan untuk melihat beberapa herba ini terkandung dalam kebanyakan pil pembesaran payudara. Sekiranya anda merancang untuk mengambil herba-herba ini secara individu, pastikan anda memilih salah satu yang berikut:

  • Di India, fenugreek digunakan untuk merawat keradangan kulit, luka dan ekzema. Selain itu, herba ini bertindak seperti estrogen, yang meniru kesan hormon dalam badan anda, dan pada masa yang sama, merangsang pengeluaran prolaktin untuk meningkatkan pertumbuhan payu dara. Anda boleh mengambil 500 mg kapsul fenugreek tiga kali sehari.

  • Saw Palmetto Herba ini mempunyai banyak kegunaan di dapur. Adakah anda tahu ia boleh membuat payudara anda lebih besar juga? Saw palmetto menghalang enzim tertentu dalam badan anda dan sebagai akibatnya, buah dada anda menjadi lebih besar. 160 mg saw palmetto sudah sesuai untuk kegunaan harian. Walau bagaimanapun, pastikan untuk tidak mencapuri herba ini dengan herba lain untuk memastikan payudara yang lebih padat dan kejal.
  • Biji Adas Herba ini mengandungi flavonoid, yang mempunyai sifat estrogenik. Selain meningkatkan bekalan susu ibu-ibu menyusu, biji adas juga dapat membantu membesarkan tisu payudara wanita. Untuk hasil yang terbaik, ambil 480 mg kapsul biji adas tiga kali sehari.

Namun, jangan teragak-agak untuk berunding dengan doktor terutama tentang jumlah dos yang anda boleh ambil. Kesihatan adalah kekayaan, jadi pastikan anda baik-baik saja untuk mengambil herba-herba bagaikan estrogen, terutamanya apabila ia berkenaan kesihatan jangka masa panjang anda.

MAKANAN YANG MEMBANTU PEMBESARAN PAYU DARA

Apa yang lebih semulajadi daripada makan makanan?

Sekiranya gerak hati anda memberitahu anda supaya jangan percaya pada ubat-ubatan dan urutan payudara, dan senaman mengambil masa yang terlalu lama, maka anda boleh mencuba makanan yang akan membantu meningkatkan saiz cawan anda.

Walau bagaimanapun, ia bukan hanya makanan. Ia sepatutnya menjadi makanan yang kaya dengan estrogen untuk memastikan hormon wanita anda di telinga, dan hormon testosteron tidak akan mengambil alih badan anda.

Oleh itu, apabila anda pergi ke pasar raya untuk membeli-belah barangan runcit mingguan anda, cuba sertakan yogurt, tauhu, biji rami, kacang soya dan bijan dalam troli barangan anda. Selain itu, bijirin, buah-buahan dan sayur-sayuran juga berkesan dalam membantu payudara anda menjadi lebih besar, dan pada masa yang sama, menyeimbangkan hormon anda.

PIL DAN KRIM PEMBESARAN PAYU DARA

Katakan anda telah mencuba semua kaedah-kaedah ini dan anda masih belum melihat pembesaran dalam payudara anda. Apakah pilihan lain yang anda fikir anda boleh menggunakan tanpa melibatkan pisau pembedahan? Dalam kes ini, anda boleh mencuba pil ataupun krim pembesaran payudara.

bustelle

Kedua-duanya adalah antara cara yang paling popular untuk membesarkan payudara anda, secara semulajadi. Kebanyakan pil mengandungi herba dan ramuan yang popular untuk meningkatkan saiz cawan dan memulihkan kesihatan keseluruhan payudara.

Herba-herba ini termasuk fenugreek, ginkgo biloba, benih adas, ubi liar dan ginseng di antara lain.

Untuk membuat pil lebih berkesan, pengeluar mengesyorkan penggunaan krim pembesaran payudara untuk keputusan lebih cepat. Dalam erti kata lain, anda memerlukan kedua-dua pil dan juga krim untuk memastikan anda mendapat hasil yang anda mahukan.

Walau bagaimanapun, anda perlu berhati-hati dalam memilih produk pembesaran payudara. Sebelum anda membayar apa-apa, pastikan untuk memeriksa label. Hanya beli daripada pengeluar yang dipercayai dan sah. Jika mereka mempunyai jaminan wang balik dan sokongan pelanggan 24/7, itu lebih baik.

Apa gunanya semua ini? Ia hanya menunjukkan bahawa untuk mendapat payudara yang lebih besar adalah tidak mustahil, tanpa melalui pisau pembedahan, implan yang berisiko, ataupun alat-alat pembedahan lain. Dan bahagian terbaik mengenai kaedah ini? Ia lebih murah dan pasti berada dalam belanjawan anda.

Oleh itu, adakah anda mahu melalui pembedahan pembesaran payudara? Cuba kaedah-kaedah ini terlebih dahulu sebelum anda membuat keputusan.

READ MORE:

Krim pembesaran payudara Bustelle

NASIHAT KESIHATAN

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Post comment