Green coffee beans untuk menurunkan berat badan – adakah ia membantu atau tidak?

Green coffee beans adalah minuman yang popular dan sihat untuk menurunkan berat badan dengan cepat. Produk ini memudahkan menurunkan berat badan tanpa diet ataupun senaman. Sekurang-kurangnya, pengeluar mereka menuntut demikian. Tetapi apakah kenyataannya?

Dalam artikel ini, kami akan memberitahu anda tentang kebaikan dan kemudaratan yang disebabkan oleh Green coffee.

Kebaikan dan kemudaratan Green coffee

Penagih kopi akan jatuh cinta dengan minuman ini untuk rasa dan bau ia yang luar biasa. Lelaki dan wanita yang ingin menurunkan berat badan akan minum kopi hijau semasa hari puasa mereka. Ia dipercayai bahawa kopi hijau meningkatkan metabolisme anda dan ia lebih berkesan dalam memberi seseorang lebih tenaga daripada makanan kalori yang paling tinggi.

Walau bagaimanapun, pengamal perubatan memberi maklum balas yang agak bercampur-campur mengenai kopi hijau. Sesetengah daripada mereka menyatakan bahawa ia boleh membawa kemudaratan kepada mereka yang mengalami pelbagai masalah kronik. Ada juga yang lain mengatakan bahawa ia mempunyai pelbagai fungsi, baik untuk semua orang dan merupakan remedi sejati untuk kesihatan dan semangat yang baik.

green coffee effect

Apakah perbezaan antara kopi hijau dengan produk lain yang digunakan untuk menurunkan berat badan?

Pelbagai kopi hijau berbeza-beza dalam tahap komposisi biji kopi, kekuatan, dan lain-lain. Kopi hijau tidak perlu melalui proses memanggang; oleh itu, kriteria ini tidak penting jika produk tersebut digunakan sebagai minuman untuk menurunkan berat badan. Kopi hijau yang terbaik adalah diperkayakan dengan suplemen yang sihat.

PERCUMA! Tawaran Penghantaran Pantas untuk pembaca kami:

– Kehilangan berat badan dengan cepat tanpa ulangan

– Tidak menyebabkan gangguan pencernaan

– Terdiri daripada bahan-bahan semula jadi; suplemen semulajadi dan ekologi berasaskan tumbuhan

– Diuji secara klinikal dan disokong sepenuhnya oleh Institut Pemakanan Negara

PESAN SEKARANG DAN DAPATKAN DISKAUN 50%

green coffee beans my

Komponen apakah yang terkandung dalam minuman ini?

  1. Green coffee. Ini adalah komponen penting. Ia mengeluarkan toksin-toksin dan cecair yang berlebihan keluar darida badan, membakar lemak subkutan dan meningkatkan metabolisme anda.
  2. Daun teh hijau. Mengurangkan tahap kolesterol yang berlebihan daripada badan anda.
  3. L-Carnitine. Ia meningkatkan pemisahan lemak dan menguatkan otot.
  4. Halia. Ia mempercepatkan proses penghadaman dan menghalang tumor kanser.

Seperti yang dapat anda lihat, kandungan minuman adalah benar-benar selamat. Oleh itu, pengunaan kopi hijau untuk menurunkan berat badan sangat popular. Beribu-ribu orang telah mencubanya melaporkan kehilangan berat badan dengan ketara dan juga meningkatkan mood dan prestasi.

Bagaimana kopi hijau membantu mengurangkan berat badan?

Lemak subkutan adalah gabungan sel yang tertakluk kepada pembahagian aktif bahan sintesis yang diterima oleh tubuh manusia dengan makanan. Semakin tinggi tahap bahan-bahan ini, proses pembahagian sel menjadi semakin aktif lalu menyebabkan jumlah tisu lemak yang lebih tinggi.

Penurunan berat badan disebabkan oleh kekurangan bahan-bahan yang memudahkan pecahan tisu lemak. Faktor luaran punyai kepentingan yang sama. Ini termasuk keadaan metabolisme, diet, dan juga hormon anda. Hormon kortison memainkan peranan yang sangat penting. Pengeluaran hormon ini membuatkan tubuh badan anda menghabiskan banyak tenaga. Semasa badan anda menerima jumlah tenaga yang tidak mencukupi daripada makanan, tubuh anda mula mengambilnya daripada sel-sel lemak. Kortisol memisahkan sel-sel lemak ke komponen terbaik yang membuat ikatan dengan protein dan memasuki aliran darah. Unsur-unsur yang sihat akan diagihkan kepada seluruh tubuh badan dan lemak yang berlebihan dibakar oleh hormon tiroid yang dipanggil thyroxin.

Kopi hijau mencetuskan sintesis kortisol. Selain itu, ia mengawal tahap gula dalam aliran darah dan mencepatkan proses pemisahan lemak. Minuman ini menjadikan proses menurunkan berat badan anda lebih cepat sebanyak dua kali ganda. Berat badan anda akan mula menurun dan juga saiz anda. Semua tanpa diet dan senaman yang meletihkan!

Untuk menyediakan kopi hijau, ia tidak memerlukan masa yang lama. Ia dibancuh sama dengan kopi keseluruhan atau kopi biasa. Dos yang disyorkan adalah 1-2 cawan setiap hari untuk 30 hari. Siapakah yang tidak boleh menggunakan kopi hijau?

Sama seperti kopi hitam, kopi hijau mengandungi kafein. Bahan ini mencetuskan sintesis hormon dopamin. Dalam kuantiti yang banyak, minuman ini mungkin menyebabkan ketagihan. Nasib baik bukan semua orang tertakluk terhadap ini dan ketagihan tersebut mudah diatasi. Apa yang anda perlu lakukan adalah mula minum teh biasa dan bukan kopi hijau dalam masa satu bulan.

weight loss green coffee

Seperti yang dinyatakan sebelum ini, kopi hijau untuk menurunkan berat badan adalah selamat. Walau bagaimanapun, sesetengah orang tidak boleh minum minuman kopi hijau. Minuman ini tidak digalakkan untuk:

  • Wanita hamil dan menyusui;
  • Orang tua (berusia lebih 70 tahun);
  • Kanak-kanak di bawah umur 18 tahun;
  • Orang yang punyai penyakit jantung ataupun penyakit saluran darah;
  • Orang yang punyai masalah kerengsaan dan kebimbangan tinggi;
  • Orang yang punyai masalah atherosclerosis.

Di mana anda boleh membeli Green coffee beans?

Kopi hijau tulen tidak boleh dibeli di farmasi. Anda boleh membeli produk generik sahaja. Kebanyakan daripada produk-produk di luar sana diperbuat daripada tumbuh-tumbuhan juga tetapi tidak mempunyai kesan pembakaran lemak.

Di dalam negara ini, anda boleh membeli biji kopi semulajadi yang tulen dengan pilihan penghantaran di laman web ini sahaja. Ia adalah laman web pengeluar rasmi dan satu-satunya pemilik jenama Green Coffee. Produk yang anda dapati di laman web lain dan di kedai runcit adalah palsu. Kadang-kadang produk tersebut dijual pada harga yang melebihi nilai sebenar sebanyak sepuluh kali ganda.

NASIHAT KESIHATAN

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Post comment